Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes Cohetes Club Monstruos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


21e minuut.
Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasuzo passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Casas is nu in balbezit. Arbulú is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casas. Casas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Arbulú geeft een lange en hoge pass. Labarthe is nu in balbezit. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cohetes 42%, Club Monstruos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes Cohetes - Club Monstruos 0:0

60e minuut.
Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Arbulú bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Casas met de inworp. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. del Pino kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cohetes - Club Monstruos 0:1

79e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Acasuzo de bal onder controle te krijgen. Arbulú bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbulú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Vivanco probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Quispe probeert naar een medespeler te passen. Arbulú is nu in balbezit. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes Cohetes - Club Monstruos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cohetes 46%, Club Monstruos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estudiantes Cohetes - Club Monstruos 1:1