Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Bastardos Imperio Tigres
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Yauri rent richting de bal. Calvo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Calvo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Calvo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yauri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Salmón rent richting de bal. Barrena speelt de bal door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Bolívar de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hernández de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Bastardos - Imperio Tigres 0:1

42e minuut.
Ternero passt de bal in één keer door. Vivanco rent richting de bal. Vivanco met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Bastardos - Imperio Tigres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Bastardos 56%, Imperio Tigres 44%.
Feos Bastardos - Imperio Tigres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Bastardos 38%, Imperio Tigres 62%.
Feos Bastardos - Imperio Tigres 0:2