Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Estímulos Real Reyes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alayza probeert naar een medespeler te passen. Troncoso rent richting de bal. Humala onderschept slim de pass. Humala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Parodi haalt uit met een fantastische trap. Alayza probeert naar een medespeler te passen. Valle Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasuzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Estímulos - Real Reyes 0:1

20e minuut.
Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Acasuzo rent richting de bal. Alayza rent richting de bal. Acasuzo onderschept slim de pass. Acasuzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tejada met een snelle inworp. Acasuzo is nu in balbezit. Acasuzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Valle Riestra rent richting de bal. Valle Riestra geeft een lange en hoge pass. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Benavente probeert naar een medespeler te passen. Acasuzo is nu in balbezit. Acasuzo speelt de bal door. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Humala passt de bal zonder na te denken. Valle Riestra rent richting de bal. Benavente begaat een overtreding. Valle Riestra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valle Riestra met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Estímulos 55%, Real Reyes 45%.
CSK Estímulos - Real Reyes 0:1

58e minuut.
Tejeda probeert de bal aan de voet te houden. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Giraldo onderschept slim de pass. Giraldo speelt de bal door. Carrario is nu in balbezit. Humala onderschept slim de pass. Humala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Estímulos 40%, Real Reyes 60%.
CSK Estímulos - Real Reyes 0:1