Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperio Tigres Atlético Gusanos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal zonder na te denken. Viza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos rent richting de bal. Gallegos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bolívar begaat een overtreding. Bernal raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anchante rent richting de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salmón de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barrena passt de bal in één keer door. Viza rent richting de bal. Viza passt de bal in één keer door. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Vivanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Souza. de Souza krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Barrena probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Rocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocha krijgt een gele kaart. Ramos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolívar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Tigres 50%, Atlético Gusanos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperio Tigres - Atlético Gusanos 0:0

52e minuut.
Irivarren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Bernal krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bernal onderschept slim de pass. Barrena rent richting de bal. Barrena passt de bal in één keer door. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallegos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Tigres - Atlético Gusanos 1:0

76e minuut.
Viza rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. Met opzet legt Gallegos zijn tegenspeler op de grond. Gallegos krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Anchante bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchante passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vallesteros de bal. de Souza is nu in balbezit. de Souza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gallegos onderschept slim de pass. Gallegos passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Francia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Tigres - Atlético Gusanos 2:0

89e minuut.
Barrena verovert de bal door een tackle van achteren. Barrena probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een lange en hoge pass. de Souza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Tigres - Atlético Gusanos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Tigres 52%, Atlético Gusanos 48%.
Imperio Tigres - Atlético Gusanos 2:1