Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Cerna Club Monstruos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Pastor probeert de bal aan de voet te houden. Labarthe rent richting de bal. Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Morán is nu in balbezit. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Acasuzo is nu in balbezit. Acasuzo met een sublieme pass. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Melgar geeft de bal voor. Rivera kopt de bal weg. Labarthe kan de bal niet met de borst controleren. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dorado met een harde bal richting middenveld. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cerna - Club Monstruos 0:1

26e minuut.
Melgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda rent richting de bal. Andere verovert de bal door een tackle van achteren. Andere geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazzini rent richting de bal. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Cerna - Club Monstruos 1:1

32e minuut.
Andere geeft de bal voor. Barco speelt de bal door. Acasuzo met een sublieme pass. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cerna - Club Monstruos 2:1

36e minuut.
Ames geeft de bal voor. Inworp. del Pino met een snelle inworp. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Acasuzo is nu in balbezit. Acasuzo passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Dorado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cerna - Club Monstruos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cerna 49%, Club Monstruos 51%.
Deportivo Cerna - Club Monstruos 3:1

49e minuut.
Morán speelt de bal door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal met de wreef. Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasuzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Cerna - Club Monstruos 4:1

55e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ames rent richting de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe geeft de bal voor. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Melgar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Pino speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... Cueto probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Cerna 43%, Club Monstruos 57%.
Deportivo Cerna - Club Monstruos 4:1