Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes Cohetes FC VMT
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Dorado passt de bal met de wreef. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad begaat een overtreding. Abad krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Sotomayor de bal onder controle te krijgen. Gandolfo is nu in balbezit. Sotomayor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotomayor krijgt een gele kaart. Gandolfo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guevara met een snel genomen vrije trap. Vivanco is nu in balbezit. Mejía onderschept slim de pass. Mejía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cohetes - FC VMT 0:1

18e minuut.
Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrón rent richting de bal. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad schiet op doel. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Quispe met de inworp. Sotomayor is nu in balbezit. Gandolfo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotomayor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sotomayor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Valle Riestra passt de bal met de wreef. Guevara rent richting de bal. Guevara met een sublieme pass. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... Irivarren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cohetes 55%, FC VMT 45%.
Estudiantes Cohetes - FC VMT 0:1

50e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo is nu in balbezit. Sotomayor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sotomayor krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Troncoso rent richting de bal. Troncoso passt de bal in één keer door. Valle Riestra speelt de bal door. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes Cohetes - FC VMT 1:1

76e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes Cohetes - FC VMT 1:2

89e minuut.
Luna met de inworp. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arbulú. Arbulú krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes Cohetes 36%, FC VMT 64%.
Estudiantes Cohetes - FC VMT 1:2