Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-05 01:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: CD Rayos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 789
CD Rayos Club Deportivo Iquitos
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Gonzales geeft een lange en hoge pass. Cépeda heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 1:0

7e minuut.
de la Riva Agüero passt de bal zonder na te denken. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsano verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mesta is nu in balbezit. Mesta passt de bal met de wreef. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Leiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 2:0

30e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bedoya. Gonzales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Riva Agüero met een snel genomen vrije trap. Anchante rent richting de bal. Anchante passt de bal met de wreef. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
de la Riva Agüero onderschept slim de pass. Mesta onderschept slim de pass. Mesta probeert naar een medespeler te passen. Bernales rent richting de bal. Bernales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rayos 43%, Club Deportivo Iquitos 57%.
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 2:0

50e minuut.
Marsano passt de bal in één keer door. Anchante is nu in balbezit. Ramírez begaat een overtreding. Ramírez krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Marsano rent richting de bal. Marsano speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 3:0

56e minuut.
Bedoya rent richting de bal. Bedoya geeft de bal voor. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Vera-Tudela onderschept slim de pass. Vera-Tudela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 3:1

60e minuut.
Bedoya rent richting de bal. Mesta rent richting de bal. Mesta passt de bal in één keer door. Bernales is nu in balbezit. Bernales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino speelt de bal door. Bernales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Marsano is nu in balbezit. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Cépeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 4:1

80e minuut.
Mesta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rayos 54%, Club Deportivo Iquitos 46%.
CD Rayos - Club Deportivo Iquitos 4:1