Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Tuzos Atlético Águilas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Vivanco is nu in balbezit. Vivanco passt de bal in één keer door. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León geeft de bal voor. Briones is nu in balbezit. Briones schiet op doel. Durán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Tuzos - Atlético Águilas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Tuzos 50%, Atlético Águilas 50%.
Sporting Tuzos - Atlético Águilas 0:1

46e minuut.
Briones met een sublieme pass. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Tuzos - Atlético Águilas 1:1

54e minuut.
Traverso passt de bal met de wreef. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Raffo rent richting de bal. Raffo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Tuzos - Atlético Águilas 2:1

65e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo verovert de bal door een tackle van achteren. Raffo speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Briones is nu in balbezit. Vivanco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borja. Vivanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Vivanco wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Raffo met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso probeert naar een medespeler te passen. Campos probeert naar een medespeler te passen. Briones rent richting de bal. Briones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Tuzos 52%, Atlético Águilas 48%.
Sporting Tuzos - Atlético Águilas 2:1