Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Cervezas Extraños Pumas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
de la Torre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zárate met de inworp. Gamero is nu in balbezit. Gamero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Olazabal probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sosa speelt de bal door. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero met een sublieme pass. Monge is nu in balbezit. Monge haalt uit met een fantastische trap. Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cortázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera speelt de bal door. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Cortázar passt de bal met de wreef. Osorio probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cervezas - Extraños Pumas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cervezas 48%, Extraños Pumas 52%.
Atlético Cervezas - Extraños Pumas 0:1

69e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre geeft een hoge lob. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete schiet op doel. Zegarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gamero probeert naar een medespeler te passen. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayán bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Olazabal rent richting de bal. Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. Gamero probeert naar een medespeler te passen. Monge is nu in balbezit. Monge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Begazo probeert naar een medespeler te passen. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa begaat een overtreding. Sosa krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sosa geeft de bal voor. Alba rent richting de bal. Monge rent richting de bal. Monge haalt uit met een fantastische trap. Melgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Cervezas - Extraños Pumas 1:1

86e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Acasiete kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert de la Flor de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cervezas - Extraños Pumas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cervezas 54%, Extraños Pumas 46%.
Atlético Cervezas - Extraños Pumas 1:2