Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Águilas Vergonzosos Toros
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terry onderschept slim de pass. Aliaga met een sublieme pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ... Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Briones de bal. Briones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Costa rent richting de bal. Costa passt de bal in één keer door. Briones is nu in balbezit. Briones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Águilas 52%, Vergonzosos Toros 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Águilas - Vergonzosos Toros 0:0

53e minuut.
Sánchez kopt de bal weg. Terry is nu in balbezit. Vivanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vivanco krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aliaga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aliaga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Ferrari geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sánchez zijn tegenspeler op de grond. Sánchez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Águilas 30%, Vergonzosos Toros 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Águilas - Vergonzosos Toros 0:0