Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergonzosos Toros Sporting Tuzos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Swayne rent richting de bal. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne onderschept slim de pass. Swayne draait met de bal, schiet en ... Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 1:0

4e minuut.
Swayne rent richting de bal. Swayne passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Durán rent richting de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel. Arellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 2:0

7e minuut.
Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Terry is nu in balbezit. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ... Obando probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Valladares kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Costa de bal onder controle te krijgen. Swayne met een sublieme pass. Bernal rent richting de bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 3:0

14e minuut.
Raffo geeft een lange en hoge pass. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Miró Quesada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 3:1

16e minuut.
Obando rent richting de bal. Obando speelt de bal door. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Toros 48%, Sporting Tuzos 52%.
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 3:1

48e minuut.
Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonifaz met een snelle inworp. Swayne rent richting de bal. Swayne met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne is nu in balbezit. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Obando is nu in balbezit. Obando geeft een hoge lob. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sándiga passt de bal zonder na te denken. Terry is nu in balbezit. Terry passt de bal zonder na te denken. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 4:1

77e minuut.
Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal rent richting de bal. Borja is nu in balbezit. Bernal onderschept slim de pass. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Borja rent richting de bal. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Swayne rent richting de bal. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne onderschept slim de pass. Swayne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Toros 31%, Sporting Tuzos 69%.
Vergonzosos Toros - Sporting Tuzos 4:1