Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Gusanos Tranquilos Coyotes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar rent richting de bal. Pinglo onderschept slim de pass. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Gusanos - Tranquilos Coyotes 1:0

7e minuut.
Graña verovert de bal door een tackle van achteren. Graña geeft een lange en hoge pass. Carranza is nu in balbezit. Borda rent richting de bal. Borda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa geeft een hoge lob. Cortázar is nu in balbezit. Pinglo onderschept slim de pass. Pinglo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Gusanos - Tranquilos Coyotes 2:0

32e minuut.
Borda verovert de bal door een tackle van achteren. Borda met een sublieme pass. Graña is nu in balbezit. Graña schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Gusanos - Tranquilos Coyotes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Gusanos 59%, Tranquilos Coyotes 41%.
Deportivo Gusanos - Tranquilos Coyotes 2:1

52e minuut.
Inworp. Monge met de inworp. Carranza is nu in balbezit. Borda verovert de bal door een tackle van achteren. Borda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge onderschept slim de pass. Monge probeert naar een medespeler te passen. Graña rent richting de bal. Graña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ames verovert de bal door een tackle van achteren. Borda rent richting de bal. Ames begaat een overtreding. Ames krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Gusanos 65%, Tranquilos Coyotes 35%.
Deportivo Gusanos - Tranquilos Coyotes 2:1