Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Cervezas AS Reyes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rebolledo geeft een hoge lob. Montalván kopt de bal weg. Daar is Rebolledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo draait met de bal, schiet en ... Zegarra bokst de bal weg. Begazo met een sublieme pass. Cortázar heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cervezas - AS Reyes 0:1

17e minuut.
Begazo rent richting de bal. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo met een sublieme pass. Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Montalván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andaluz controleert de bal met de borst. Andaluz met een sublieme pass. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo passt de bal met de wreef. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Montalván is nu in balbezit. Gamero onderschept slim de pass. Gamero speelt de bal door. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Cervezas - AS Reyes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cervezas 56%, AS Reyes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Cervezas - AS Reyes 1:1

51e minuut.
Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een hoge lob. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Huarcaya de bal. Arguedas is nu in balbezit. Huarcaya rent richting de bal. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Bracamonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft de bal voor. Arguedas heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Rebolledo speelt de bal door. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandolfo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gandolfo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huarcaya neemt de hoekschop. Bracamonte is nu in balbezit. Zárate onderschept slim de pass. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gamero is nu in balbezit. Meléndez is nu in balbezit. Montalván tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montalván krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cervezas 41%, AS Reyes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Cervezas - AS Reyes 1:1