Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergonzosos Toros Atlético Cervezas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Terry passt de bal zonder na te denken. Meléndez is nu in balbezit. Enríquez rent richting de bal. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gamero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miró Quesada trapt de bal weg. Aliaga probeert naar een medespeler te passen. Bernal is nu in balbezit. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cortázar rent richting de bal. Aliaga verovert de bal door een tackle van achteren. Aliaga geeft de bal voor. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zárate met een snelle inworp. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Terry zijn tegenspeler op de grond. Terry krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bernal haalt uit met een fantastische trap. de la Flor kopt de bal weg. Daar is Cortázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. Zegarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Zegarra trapt de bal weg. Gamero kopt de bal weg. Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Miró Quesada met een harde bal richting middenveld. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliaga. Aliaga krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Castañeda probeert de bal aan de voet te houden. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costa krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Huarcaya geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Costa de bal onder controle te krijgen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero rent richting de bal. Gamero schiet op doel. Miró Quesada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Toros 53%, Atlético Cervezas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergonzosos Toros - Atlético Cervezas 0:0

48e minuut.
Aliaga rent richting de bal. Aliaga probeert naar een medespeler te passen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Zegarra bokst de bal weg.

59e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. Zárate passt de bal zonder na te denken. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel. Miró Quesada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enríquez heeft problemen om de bal te vangen. Miró Quesada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Plaza is nu in balbezit. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate passt de bal in één keer door. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Valladares de bal. Gamero rent richting de bal. Gamero passt de bal in één keer door. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Terry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zárate met de inworp. Gamero rent richting de bal. Gamero haalt uit met een fantastische trap. Miró Quesada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Begazo onderschept slim de pass. Terry onderschept slim de pass. Terry probeert naar een medespeler te passen. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergonzosos Toros - Atlético Cervezas 1:0

81e minuut.
Cortázar probeert de bal met de borst te controleren. Costa rent richting de bal. Costa probeert naar een medespeler te passen. Bernal is nu in balbezit. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Swayne komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez is nu in balbezit. Gamero is nu in balbezit. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergonzosos Toros 63%, Atlético Cervezas 37%.
Vergonzosos Toros - Atlético Cervezas 1:0