Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Cervezas Imperio Magos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Huarcaya met een snelle inworp. Gamero is nu in balbezit. Gamero passt de bal zonder na te denken. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar met een sublieme pass. Benavente rent richting de bal. Gamero onderschept slim de pass. Gamero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cervezas 28%, Imperio Magos 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Cervezas - Imperio Magos 0:0

53e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero probeert naar een medespeler te passen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero passt de bal in één keer door. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate passt de bal zonder na te denken. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel. Farfán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cervezas - Imperio Magos 1:0

64e minuut.
Klungelig pakt Gamero de bal. Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal zonder na te denken. Cardozo met een sublieme pass. Gamero met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cervezas - Imperio Magos 2:0

70e minuut.
Inworp. Zárate met de inworp. Begazo met een sublieme pass. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Begazo speelt de bal door. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero passt de bal zonder na te denken. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar speelt de bal door. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Farfán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Cervezas - Imperio Magos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Cervezas 30%, Imperio Magos 70%.
Atlético Cervezas - Imperio Magos 3:0