Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Águilas Alianza sport club
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola geeft een lange en hoge pass. Pereda kopt de bal weg. de Souza rent richting de bal. de Souza haalt uit met een fantastische trap. Pereira bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Sánchez kopt de bal weg. Vivanco rent richting de bal. Vivanco passt de bal zonder na te denken. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sánchez passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosado met een snelle inworp. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Espinoza met een harde bal richting middenveld. Ponce de León kopt de bal weg. Briones rent richting de bal. Briones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Campos rent richting de bal. Rosado begaat een overtreding. Campos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ferrari de bal. Briones rent richting de bal. Briones haalt uit met een fantastische trap. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Águilas 37%, Alianza sport club 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Águilas - Alianza sport club 0:0

78e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco speelt de bal door. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Águilas 44%, Alianza sport club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Águilas - Alianza sport club 0:0