Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyper Colibries Desesperadas Tigres
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Cuba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salazar. Cuba raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andaluz rent richting de bal. Andaluz schiet op doel. Fiestas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyper Colibries - Desesperadas Tigres 1:0

7e minuut.
Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulanovich onderschept slim de pass. Mulanovich passt de bal in één keer door. Andaluz rent richting de bal. Andaluz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een hoge lob. Arresti heeft problemen om de bal te vangen. Mulanovich is nu in balbezit. Mulanovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulanovich onderschept slim de pass. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grau is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Grau begaat een overtreding. Grau krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar speelt de bal door. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz schiet op doel. de los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een hoge lob. Fiestas probeert de bal aan de voet te houden. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grau is nu in balbezit. Bonifaz is nu in balbezit. Grau verovert de bal door een tackle van achteren. Grau haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyper Colibries - Desesperadas Tigres 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyper Colibries 41%, Desesperadas Tigres 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyper Colibries - Desesperadas Tigres 1:1

49e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Andaluz rent richting de bal. Andaluz haalt uit met een fantastische trap. de los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyper Colibries - Desesperadas Tigres 2:1

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cardozo met een harde bal richting middenveld. Salazar geeft een hoge lob. Arresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arresti passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo passt de bal in één keer door. Grau is nu in balbezit. Grau draait met de bal, schiet en ... Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Palma rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal zonder na te denken. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulanovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyper Colibries 45%, Desesperadas Tigres 55%.
Hyper Colibries - Desesperadas Tigres 2:1