Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Leones UE Cocodrilos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Viza onderschept slim de pass. Viza passt de bal zonder na te denken. Troncoso is nu in balbezit. Troncoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Abusada is nu in balbezit. Abusada draait met de bal, schiet en ... Carillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Leones - UE Cocodrilos 0:1

11e minuut.
Viza probeert naar een medespeler te passen. Troncoso is nu in balbezit. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncoso onderschept slim de pass. Troncoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Orlandini met een snelle inworp. Alegría rent richting de bal. Alegría met een sublieme pass. Abusada bereikt de bal nog maar net als eerste. Abusada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bermejo kopt de bal weg. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abusada is nu in balbezit. Abusada haalt uit met een fantastische trap. Carillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Leones - UE Cocodrilos 0:2

34e minuut.
Viza draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troncoso rent richting de bal. Troncoso schiet op doel. Alcázar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Leones 39%, UE Cocodrilos 61%.
CSK Leones - UE Cocodrilos 0:2

70e minuut.
Abusada onderschept slim de pass. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abusada. Abusada krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Leiva passt de bal met de wreef. Troncoso rent richting de bal. Alcázar is nu in balbezit. Viza verovert de bal door een tackle van achteren. Viza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Orlandini kan de bal niet met de borst controleren. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal in één keer door. Abusada rent richting de bal. Abusada schiet op doel. Carillo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Leones - UE Cocodrilos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Leones 42%, UE Cocodrilos 58%.
CSK Leones - UE Cocodrilos 0:3