Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Cervezas Ultra Colibries
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Zavala onderschept slim de pass. Zavala met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferreira de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga probeert naar een medespeler te passen. Swayne is nu in balbezit. Barrón verovert de bal door een tackle van achteren. Barrón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Barrón probeert naar een medespeler te passen. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melgar de bal onder controle te krijgen. Figueroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Cervezas 60%, Ultra Colibries 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE Cervezas - Ultra Colibries 0:0

59e minuut.
Figueroa met een harde bal richting middenveld. Acasiete heeft problemen om de bal te vangen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete verovert de bal door een tackle van achteren. Acasiete geeft een lange en hoge pass. Figueroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira passt de bal met de wreef. Barrón rent richting de bal. Barrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gavilán geeft een lange en hoge pass. Swayne rent richting de bal. Barrón onderschept slim de pass. Barrón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aliaga is nu in balbezit. Aliaga geeft een hoge lob. Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Barrón onderschept slim de pass. Barrón schiet op doel. Figueroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Zavala onderschept slim de pass. Zavala speelt de bal door. Barrón is nu in balbezit. Barrón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Cervezas 68%, Ultra Colibries 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE Cervezas - Ultra Colibries 0:0