Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Cementeros Eternos Soldados
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Barrón rent richting de bal. Barrón passt de bal met de wreef. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Alegría draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Cementeros - Eternos Soldados 1:0

18e minuut.
Cépeda geeft een lange en hoge pass. Garay kopt de bal weg. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irivarren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Barrón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corcuera. Barrón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salvador rent richting de bal. Salvador passt de bal in één keer door. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Barrón met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Alegría onderschept slim de pass. Alegría draait met de bal, schiet en ... Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal in één keer door. Salvador rent richting de bal. Salvador passt de bal in één keer door. Irivarren geeft een hoge lob. Magallanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriola rent richting de bal. Met opzet legt Valenzuela zijn tegenspeler op de grond. Arriola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corcuera met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Cementeros 50%, Eternos Soldados 50%.
Athletic Cementeros - Eternos Soldados 1:0

57e minuut.
Arriola rent richting de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda passt de bal in één keer door. Cominges is nu in balbezit. Cominges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barrón is nu in balbezit. Arriola onderschept slim de pass. Alegría is nu in balbezit. Arriola rent richting de bal. Arriola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Cementeros - Eternos Soldados 2:0

82e minuut.
Calmet geeft de bal voor. Inworp. Irivarren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriola is nu in balbezit. Arriola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Cementeros 41%, Eternos Soldados 59%.
Athletic Cementeros - Eternos Soldados 2:0