Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duros Estímulos Hyper Colibries
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Andaluz is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. Andaluz verovert de bal door een tackle van achteren. Andaluz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Llanos de bal. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz schiet op doel. Almenara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Estímulos - Hyper Colibries 0:1

36e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal met de wreef. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz schiet op doel. Almenara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Estímulos - Hyper Colibries 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Estímulos 68%, Hyper Colibries 32%.
Duros Estímulos - Hyper Colibries 0:2

52e minuut.
Serrano passt de bal in één keer door. Salazar speelt de bal door. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Cuba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Baylón bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Andaluz de bal. Llanos is nu in balbezit. Andaluz onderschept slim de pass. Mulanovich rent richting de bal. Mulanovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Estímulos - Hyper Colibries 0:3

69e minuut.
Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz passt de bal zonder na te denken. Cáceres rent richting de bal. Mulanovich onderschept slim de pass. Mulanovich schiet op doel. Almenara bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulanovich geeft de bal voor. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bello probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Chocano onderschept slim de pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Campos rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal zonder na te denken. Andaluz rent richting de bal. Andaluz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Estímulos - Hyper Colibries 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Estímulos 50%, Hyper Colibries 50%.
Duros Estímulos - Hyper Colibries 0:4