Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternos Soldados Ultra Colibries
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros passt de bal met de wreef. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klungelig pakt de la Cruz de bal. Barrón rent richting de bal. Calmet verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros passt de bal met de wreef. Barrón rent richting de bal. Barrón draait met de bal, schiet en ... Magallanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira met een snelle inworp. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Barrón is nu in balbezit. Barrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zavala onderschept slim de pass. Zavala speelt de bal door. Barrón is nu in balbezit. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternos Soldados - Ultra Colibries 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternos Soldados 68%, Ultra Colibries 32%.
Eternos Soldados - Ultra Colibries 0:1

53e minuut.
Inworp. Aliaga met een snelle inworp. Barrón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternos Soldados - Ultra Colibries 0:2

59e minuut.
Aliaga geeft de bal voor. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrón verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cominges is nu in balbezit. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala passt de bal met de wreef. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternos Soldados 68%, Ultra Colibries 32%.
Eternos Soldados - Ultra Colibries 0:2