Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Hierro Monstruos CSK Leones
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Santisteban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya rent richting de bal. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. Carillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Montoya met de inworp. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro speelt de bal door. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Carillo met een harde bal richting middenveld. Santisteban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Alfaro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Amat rent richting de bal. Amat met een sublieme pass. Viza met een sublieme pass. Troncoso rent richting de bal. Troncoso draait met de bal, schiet en ... Lomas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Hierro Monstruos - CSK Leones 0:1

23e minuut.
Barraza onderschept slim de pass. Alfaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barraza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. del Valle met een snel genomen vrije trap. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Troncoso is nu in balbezit. Abad rent richting de bal. Abad geeft een hoge lob. Troncoso is nu in balbezit. Troncoso draait met de bal, schiet en ... Lomas bokst de bal weg.

39e minuut.
Viza kopt de bal weg. Troncoso is nu in balbezit. Graña is nu in balbezit. Troncoso onderschept slim de pass. Troncoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Hierro Monstruos 61%, CSK Leones 39%.
Del Hierro Monstruos - CSK Leones 0:1

48e minuut.
Abad geeft de bal voor. Inworp. Estrada met de inworp. Daar is Viza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo passt de bal met de wreef. Amat is nu in balbezit. Amat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Hierro Monstruos 58%, CSK Leones 42%.
Del Hierro Monstruos - CSK Leones 0:1