Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Hierro Monstruos Desesperadas Tigres
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tamashiro speelt de bal door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo speelt de bal door. Grau is nu in balbezit. Grau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Palma rent richting de bal. Palma passt de bal in één keer door. Grau is nu in balbezit. Grau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Hierro Monstruos - Desesperadas Tigres 0:1

17e minuut.
Grau verovert de bal door een tackle van achteren. Grau passt de bal zonder na te denken. Montoya rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tamashiro probeert de bal aan de voet te houden. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza geeft de bal voor. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Hierro Monstruos 50%, Desesperadas Tigres 50%.
Del Hierro Monstruos - Desesperadas Tigres 0:1

50e minuut.
Arresti probeert naar een medespeler te passen. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle passt de bal in één keer door. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de los Ríos met een sublieme pass. del Valle kopt de bal weg. Palma probeert de bal aan de voet te houden. Amat rent richting de bal. Amat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tamashiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellido rent richting de bal. Bellido geeft een hoge lob. Grau is nu in balbezit. Grau haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Arresti speelt de bal door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo speelt de bal door. Grau is nu in balbezit. Grau schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Del Hierro Monstruos - Desesperadas Tigres 0:2

70e minuut.
Grau rent richting de bal. Graña verovert de bal door een tackle van achteren. del Valle geeft een hoge lob. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Hierro Monstruos 49%, Desesperadas Tigres 51%.
Del Hierro Monstruos - Desesperadas Tigres 0:2