Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortín Perros Ultra Colibries
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Ávalos rent richting de bal. Sayán is nu in balbezit. Ávalos onderschept slim de pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel. Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Inworp. Baldessari met een snelle inworp. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Ávalos is nu in balbezit. Ávalos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Chang de bal. Barrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrón haalt uit met een fantastische trap. Bravo onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Acasiete geeft een lange en hoge pass. Barrón is nu in balbezit. Yauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yauri krijgt een gele kaart. Barrón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zavala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barrón rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bravo ... Strafschop! Barrón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palacios neemt de penalty, wat een uithaal! Santa María bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Ultra Colibries 0:1

10e minuut.
Zavala rent richting de bal. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Barrón is nu in balbezit. Barrón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros geeft een hoge lob. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bejarano speelt de bal door. Inworp. Aliaga met een snelle inworp. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Santa María bokst de bal weg.

33e minuut.
Barrón speelt de bal door. Montenegro is nu in balbezit. Ferreira begaat een overtreding. Ferreira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortín Perros 54%, Ultra Colibries 46%.
Fortín Perros - Ultra Colibries 0:1

46e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Barrón onderschept slim de pass. Barrón passt de bal met de wreef. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Yauri is nu in balbezit. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Acasiete rent richting de bal. Acasiete geeft de bal voor. Barrón rent richting de bal. Barrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortín Perros - Ultra Colibries 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortín Perros 48%, Ultra Colibries 52%.
Fortín Perros - Ultra Colibries 0:2