Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melancólicos Varitas Ultra Diablos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Dulanto passt de bal zonder na te denken. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Varitas - Ultra Diablos 0:1

12e minuut.
Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Casaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Casaretto met een sublieme pass. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Varitas 55%, Ultra Diablos 45%.
Melancólicos Varitas - Ultra Diablos 0:1

58e minuut.
Villarreal rent richting de bal. Anaya onderschept slim de pass. Anaya met een sublieme pass. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle onderschept slim de pass. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melancólicos Varitas - Ultra Diablos 1:1

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Arredondo de bal onder controle te krijgen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Varitas - Ultra Diablos 1:2

84e minuut.
de Souza onderschept slim de pass. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Varitas - Ultra Diablos 1:3

87e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto is nu in balbezit. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Varitas 57%, Ultra Diablos 43%.
Melancólicos Varitas - Ultra Diablos 1:3