Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.T. Gallos Instituto Vaqueros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Valverde passt de bal in één keer door. Muńoz rent richting de bal. Parodi geeft een lange en hoge pass. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
San Román zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde met een sublieme pass. Monge is nu in balbezit. Monge haalt uit met een fantastische trap. Revilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Gallos - Instituto Vaqueros 0:1

9e minuut.
Drago verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianzén onderschept slim de pass. Adrianzén probeert naar een medespeler te passen. Sueiro rent richting de bal. Sueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Monge is nu in balbezit. Monge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Gallos - Instituto Vaqueros 0:2

18e minuut.
Vigil is nu in balbezit. Adrianzén is nu in balbezit. Valverde met een sublieme pass. Monge is nu in balbezit. Monge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Drago met de inworp. San Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera-Tudela begaat een overtreding. Vera-Tudela krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Parodi geeft de bal voor. Valladares rent richting de bal. Vigil is nu in balbezit. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Gallos 46%, Instituto Vaqueros 54%.
U.T. Gallos - Instituto Vaqueros 0:2

50e minuut.
Adrianzén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero speelt de bal door. Monge rent richting de bal. Monge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Gallos - Instituto Vaqueros 0:3

65e minuut.
Valladares speelt de bal door. Klungelig pakt Muchotrigo de bal. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro draait met de bal, schiet en ... Pinglo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Gallos - Instituto Vaqueros 1:3

82e minuut.
San Román met de inworp. Adrianzén is nu in balbezit. Vigil onderschept slim de pass. Vigil passt de bal met de wreef. Valverde geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Gallos 45%, Instituto Vaqueros 55%.
U.T. Gallos - Instituto Vaqueros 1:3