Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario Fuegos C.D. Buhos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chocano raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabrera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Otero met een snelle inworp. Acasuzo rent richting de bal. Acasuzo speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chocano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario Fuegos - C.D. Buhos 1:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zárate met de inworp. Armas probeert naar een medespeler te passen. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Farfán rent richting de bal. Farfán passt de bal zonder na te denken. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal draait met de bal, schiet en ... Urteaga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Farfán probeert naar een medespeler te passen. Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Acasuzo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yauri met de inworp. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Yauri kopt de bal weg. Parra speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Farfán rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero passt de bal zonder na te denken. Chocano rent richting de bal. Chocano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario Fuegos 53%, C.D. Buhos 47%.
Universitario Fuegos - C.D. Buhos 1:0

52e minuut.
Farfán heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera met een sublieme pass. Chocano rent richting de bal. Chocano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Urteaga met een sublieme pass. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parra de bal. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitario Fuegos - C.D. Buhos 1:1

66e minuut.
Campolo verovert de bal door een tackle van achteren. Campolo met een sublieme pass. Andaluz heeft problemen om de bal te vangen. Chocano onderschept slim de pass. Chocano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Villarreal heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een hoge lob. Salas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Cabrera kopt de bal weg. Huertas probeert de bal aan de voet te houden. Chocano rent richting de bal. Chocano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario Fuegos 42%, C.D. Buhos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitario Fuegos - C.D. Buhos 1:1