Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyper Caballeros Instituto Vaqueros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil passt de bal zonder na te denken. Drago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Miró Quesada rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Monge rent richting de bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyper Caballeros - Instituto Vaqueros 0:1

14e minuut.
Almenara verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso passt de bal met de wreef. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Miró Quesada passt de bal zonder na te denken. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Pinglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyper Caballeros - Instituto Vaqueros 1:1

28e minuut.
Ternero kan de bal niet met de borst controleren. Guerrero onderschept slim de pass. Miró Quesada begaat een overtreding. Miró Quesada krijgt een gele kaart. Guerrero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valverde komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Valverde geeft een hoge lob. San Román kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Andrade de bal onder controle te krijgen. Pinglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyper Caballeros 59%, Instituto Vaqueros 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyper Caballeros - Instituto Vaqueros 1:1

63e minuut.
Ternero verovert de bal door een tackle van achteren. Ternero met een sublieme pass. Aguirre is nu in balbezit. Vigil verovert de bal door een tackle van achteren. Vigil haalt uit met een fantastische trap. Mariátegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vigil geeft de bal voor. San Román rent richting de bal. San Román speelt de bal door. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero schiet op doel. Mariátegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. San Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza maakt een afschuwelijke overtreding. Apaza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyper Caballeros 60%, Instituto Vaqueros 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hyper Caballeros - Instituto Vaqueros 1:1