Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melancólicos Varitas Secretos Burros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.9
matig Schieten slecht
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Inworp. de los Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amprimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amprimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Valle Riestra rent richting de bal. Valle Riestra geeft een lange en hoge pass. Daar is Anaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Falconí met een snelle inworp. Valle Riestra geeft een hoge lob. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Varitas - Secretos Burros 0:1

14e minuut.
Daar is Miró Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Souza rent richting de bal. Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Páez de bal. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Varitas 74%, Secretos Burros 26%.
Melancólicos Varitas - Secretos Burros 0:1

47e minuut.
Ráez is nu in balbezit. Ráez speelt de bal door. Escalante speelt de bal door. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Escalante passt de bal met de wreef. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Miró Quesada kopt de bal weg. de los Ríos is nu in balbezit. de los Ríos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
de Souza rent richting de bal. Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Amprimo probeert naar een medespeler te passen. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante speelt de bal door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Varitas 65%, Secretos Burros 35%.
Melancólicos Varitas - Secretos Burros 0:1