Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Instituto Vaqueros Ultra Terremotos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Lazarte is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte rent richting de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Lazarte onderschept slim de pass. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil geeft de bal voor. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Traverso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Instituto Vaqueros - Ultra Terremotos 0:1

31e minuut.
San Román onderschept slim de pass. Sotomayor begaat een overtreding. San Román raakt geblesseerd tijdens het duel. Vigil met een snel genomen vrije trap. Monge rent richting de bal. Monge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Drago heeft problemen om de bal te vangen. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada met een sublieme pass. Lazarte rent richting de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Pinglo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Instituto Vaqueros 53%, Ultra Terremotos 47%.
Instituto Vaqueros - Ultra Terremotos 0:1

46e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago begaat een overtreding. Drago krijgt een gele kaart. Miró Quesada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Miró Quesada kan niet meer verder spelen. Ibáñez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Valverde geeft een hoge lob. Monge speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Valverde geeft een hoge lob. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. San Román geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muńoz heeft problemen om de bal te vangen. Monge rent richting de bal. Monge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Instituto Vaqueros - Ultra Terremotos 1:1

59e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero speelt de bal door. Monge rent richting de bal. Monge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Monge de bal. Sotomayor rent richting de bal. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een hoge lob. San Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Instituto Vaqueros 48%, Ultra Terremotos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Instituto Vaqueros - Ultra Terremotos 1:1