Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario Fuegos Aviación Búfalos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Armas speelt de bal door. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario Fuegos - Aviación Búfalos 1:0

9e minuut.
Irivarren bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas is nu in balbezit. Armas probeert naar een medespeler te passen. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Salas rent richting de bal. Camino verovert de bal door een tackle van achteren. Camino probeert naar een medespeler te passen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Acasuzo passt de bal zonder na te denken. Jiménez speelt de bal door. Irivarren heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chocano is nu in balbezit. Chocano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario Fuegos - Aviación Búfalos 2:0

24e minuut.
Pereda geeft de bal voor. Inworp. Vidaurre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camino is nu in balbezit. Camino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Irivarren speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Chocano is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. Salas rent richting de bal. Camino begaat een overtreding. Camino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario Fuegos 64%, Aviación Búfalos 36%.
Universitario Fuegos - Aviación Búfalos 2:0

65e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chocano rent richting de bal. Chocano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Regente probeert naar een medespeler te passen. Irivarren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal zonder na te denken. Chocano is nu in balbezit. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario Fuegos 56%, Aviación Búfalos 44%.
Universitario Fuegos - Aviación Búfalos 2:0