Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Arbitros Admin
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Reyes trapt de bal weg van het doel. Daar is Vidalón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portocarrero trapt de bal weg. Cortázar kopt de bal weg. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neyra krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidalón verovert de bal door een tackle van achteren. Vidalón speelt de bal door. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Arbitros 55%, Admin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Arbitros - Admin 0:0

47e minuut.
Rosas rent richting de bal. Barraza geeft een hoge lob. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo schiet op doel. Armas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Arbitros - Admin 1:0

49e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Barraza onderschept slim de pass. Barraza probeert naar een medespeler te passen. Neyra rent richting de bal. Neyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vargas rent richting de bal. Cortázar rent richting de bal. Cortázar passt de bal zonder na te denken. Raffo is nu in balbezit. Raffo schiet op doel. Armas bokst de bal weg.

62e minuut.
Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar passt de bal in één keer door. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo draait met de bal, schiet en ... Armas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Altamirano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Barraza speelt de bal door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Neyra rent richting de bal. Neyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Arbitros - Admin 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Trisano de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal in één keer door. Neyra is nu in balbezit. Neyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Oré onderschept slim de pass. Oré passt de bal in één keer door. Raffo rent richting de bal. Raffo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Altamirano is nu in balbezit. Neyra verovert de bal door een tackle van achteren. Neyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft een lange en hoge pass. Portocarrero speelt de bal door. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Inworp. Rosas met de inworp. Oré is nu in balbezit. Oré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Arbitros 45%, Admin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Arbitros - Admin 1:1