Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vernie Tigers FC Melancólicos Varitas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotil rent richting de bal. Paredes maakt een afschuwelijke overtreding. Paredes krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Valle onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sotil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valle maakt een snoekduik en kopt de bal. Caro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Capria is nu in balbezit. Santa Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vela speelt de bal door. Anaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vernie Tigers FC - Melancólicos Varitas 1:0

36e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante onderschept slim de pass. Escalante speelt de bal door. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vernie Tigers FC - Melancólicos Varitas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernie Tigers FC 55%, Melancólicos Varitas 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vernie Tigers FC - Melancólicos Varitas 1:1

50e minuut.
Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero geeft een hoge lob. Altamirano kopt de bal weg. Vela is nu in balbezit. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tejada rent richting de bal. Neyra verovert de bal door een tackle van achteren. Neyra met een sublieme pass. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sotil met de inworp. Escalante geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra speelt de bal door. Capria rent richting de bal. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vernie Tigers FC 42%, Melancólicos Varitas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vernie Tigers FC - Melancólicos Varitas 1:1