Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Osos Extraños Estímulos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Redondo rent richting de bal. Baylón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prieto. Prieto krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Calderón rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Diez neemt de hoekschop. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Osos - Extraños Estímulos 1:0

30e minuut.
Payet probeert naar een medespeler te passen. Baylón probeert de bal aan de voet te houden. Muchotrigo probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Academia Osos - Extraños Estímulos 1:1

37e minuut.
Daar is Baylón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Nuńez rent richting de bal. Baylón is nu in balbezit. Baylón haalt uit met een fantastische trap. Villanueva bokst de bal weg.

40e minuut.
Payet rent richting de bal. Payet geeft de bal voor. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. Villanueva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Osos 49%, Extraños Estímulos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Osos - Extraños Estímulos 1:1

48e minuut.
Barrios rent richting de bal. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Payet speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lomas verovert de bal door een tackle van achteren. Barrionuevo rent richting de bal. Bermúdez begaat een overtreding. Bermúdez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borda onderschept slim de pass. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Osos 61%, Extraños Estímulos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Osos - Extraños Estímulos 1:1