Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Toros Feroces Gusanos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alba passt de bal zonder na te denken. Monge heeft problemen om de bal te vangen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Arias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba begaat een overtreding. Alba krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Peredo rent richting de bal. Peredo probeert naar een medespeler te passen. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores haalt uit met een fantastische trap. Indacochea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Toros - Feroces Gusanos 1:0

10e minuut.
Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monge. Monge krijgt een gele kaart. Lozano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Junior Toros - Feroces Gusanos 1:1

16e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cruzado verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzado geeft de bal voor. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vallesteros met een snelle inworp. Osores rent richting de bal. Osores speelt de bal door. Peredo is nu in balbezit. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Toros 56%, Feroces Gusanos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Junior Toros - Feroces Gusanos 1:1

47e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba onderschept slim de pass. Alba speelt de bal door. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Toros - Feroces Gusanos 1:2

49e minuut.
Vallesteros met een sublieme pass. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal met de wreef. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Franco probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Osores probeert naar een medespeler te passen. Arredondo is nu in balbezit. Silva is nu in balbezit. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. Cruzado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Toros 43%, Feroces Gusanos 57%.
Junior Toros - Feroces Gusanos 1:2