Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extraños Estímulos AC Toros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


3e minuut.
Nuńez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal in één keer door. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Extraños Estímulos - AC Toros 0:1

10e minuut.
Villarán geeft een hoge lob. Inworp. Escobar met de inworp. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Muchotrigo begaat een overtreding. Muchotrigo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal in één keer door. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraños Estímulos 58%, AC Toros 42%.
Extraños Estímulos - AC Toros 0:1

71e minuut.
Barrera geeft de bal voor. Daar is Nuńez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Villanueva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Extraños Estímulos - AC Toros 0:2

80e minuut.
Graña passt de bal in één keer door. Machado speelt de bal door. Machado geeft de bal voor. Amprimo is nu in balbezit. Amprimo haalt uit met een fantastische trap. Alba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraños Estímulos 41%, AC Toros 59%.
Extraños Estímulos - AC Toros 0:2