Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperio Lobos Feroces Gusanos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. Dávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Trisano speelt de bal door. de la Torre met een sublieme pass. Alba probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bartra probeert naar een medespeler te passen. del Pino heeft problemen om de bal te vangen. del Pino geeft de bal voor. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
del Pino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Santa Cruz de bal onder controle te krijgen. Silva onderschept slim de pass. Trisano is nu in balbezit. Trisano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bartra is nu in balbezit. Bartra geeft de bal voor. Daar is La Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trisano draait met de bal, schiet en ... Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Trisano rent richting de bal. Trisano geeft een hoge lob. Sándiga controleert de bal met de borst. Bartra rent richting de bal. Bartra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Lobos - Feroces Gusanos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Lobos 45%, Feroces Gusanos 55%.
Imperio Lobos - Feroces Gusanos 1:0

48e minuut.
de la Torre met een sublieme pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dávila met een harde bal richting middenveld. Páez kopt de bal weg. Drago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartra rent richting de bal. Bartra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bartra speelt de bal door. Santa Cruz rent richting de bal. Silva is nu in balbezit. Bartra rent richting de bal. Bartra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Lobos 39%, Feroces Gusanos 61%.
Imperio Lobos - Feroces Gusanos 1:0