Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feroces Gusanos Junior Fuegos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Alba speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle maakt een afschuwelijke overtreding. Calle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Torres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villavicencio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba draait met de bal, schiet en ... Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Soria trapt de bal weg. Ochoa kopt de bal weg. Drago is nu in balbezit. Macchiavello onderschept slim de pass. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Indacochea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry met een sublieme pass. Daar is Macchiavello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchiavello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
La Rosa rent richting de bal. Terry begaat een overtreding. La Rosa raakt geblesseerd tijdens het duel. La Rosa met een snel genomen vrije trap. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Soria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Gusanos 52%, Junior Fuegos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feroces Gusanos - Junior Fuegos 0:0

46e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga passt de bal met de wreef. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Indacochea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Gusanos - Junior Fuegos 0:1

58e minuut.
Soria probeert de bal aan de voet te houden. Lozano rent richting de bal. Carbajal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carbajal krijgt een gele kaart. Lozano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alba neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora passt de bal in één keer door. Drago rent richting de bal. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Indacochea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Gusanos - Junior Fuegos 0:2

81e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Macchiavello verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Alba passt de bal met de wreef. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Gusanos 51%, Junior Fuegos 49%.
Feroces Gusanos - Junior Fuegos 0:2