Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desesperadas Martillos Infames Cerdos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Silva probeert de bal aan de voet te houden. Adrianzén rent richting de bal. Adrianzén passt de bal met de wreef. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gutiérrez kan de bal niet met de borst controleren. Zubiate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiate geeft een lange en hoge pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 1:0

9e minuut.
Troncoso kopt de bal weg. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant is nu in balbezit. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Balarezo geeft een hoge lob. Allemant kopt de bal weg. Silva probeert de bal met de borst te controleren. Adrianzén bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianzén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 2:0

38e minuut.
Landauro geeft een lange en hoge pass. Almeida kopt de bal weg. Echenique probeert de bal aan de voet te houden. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 3:0

41e minuut.
Daar is Echenique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubiate rent richting de bal. Zubiate met een sublieme pass. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desesperadas Martillos 50%, Infames Cerdos 50%.
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 3:1

57e minuut.
Albán kopt de bal weg. Enríquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zubiate bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Almeida rent richting de bal. Almeida geeft een lange en hoge pass. Troncoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 3:2

64e minuut.
Farro met een sublieme pass. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal met de wreef. Adrianzén bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianzén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Allemant rent richting de bal. Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Alcocer geeft de bal voor. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Peredo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desesperadas Martillos 51%, Infames Cerdos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desesperadas Martillos - Infames Cerdos 3:3