Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Villa alianza 26
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Sueiro rent richting de bal. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass. Reyna is nu in balbezit. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro schiet op doel. Fernández bokst de bal weg.

30e minuut.
Morales rent richting de bal. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morales. Morales krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hayashi rent richting de bal. Hayashi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reyna de bal. Sueiro rent richting de bal. Sueiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buenaventura is nu in balbezit. Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez krijgt een gele kaart. Buenaventura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buenaventura kan niet meer verder spelen. Vizcarra komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Hayashi trapt de bal weg van het doel. Morales kan de bal niet met de borst controleren. Gutiérrez speelt de bal door. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Villa - alianza 26 0:1

44e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Villa 57%, alianza 26 43%.
Inter de Villa - alianza 26 0:1

49e minuut.
Amprimo speelt de bal door. Drago is nu in balbezit. Drago met een sublieme pass. Acuña rent richting de bal. Acuña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valle met een snelle inworp. Morales kan de bal niet met de borst controleren. Morales haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drago neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Reyna is nu in balbezit. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna onderschept slim de pass. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Villa - alianza 26 0:2

58e minuut.
Barrón geeft de bal voor. Cornejo controleert de bal met de borst. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Villa - alianza 26 0:3

60e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales passt de bal met de wreef. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña schiet op doel. Concha probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Morales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gutiérrez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sueiro kopt de bal weg. Barrón is nu in balbezit. Barrón geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Pérez is nu in balbezit. Sueiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sueiro krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Cachay rent richting de bal. Acuña begaat een overtreding. Cachay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cachay kan niet meer verder spelen. Echenique komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hayashi rent richting de bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Acuña is nu in balbezit. Acuña schiet op doel. Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acuña heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Villa 43%, alianza 26 57%.
Inter de Villa - alianza 26 0:3