Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Osos Imperio Lobos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal met de wreef. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bartra kopt de bal weg. Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Borda bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Osos - Imperio Lobos 0:1

13e minuut.
Borda passt de bal zonder na te denken. Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas geeft een hoge lob. Trisano is nu in balbezit. Trisano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
del Pino met de inworp. Bartra rent richting de bal. Bartra geeft de bal voor. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Osos - Imperio Lobos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Osos 59%, Imperio Lobos 41%.
Academia Osos - Imperio Lobos 0:2

50e minuut.
Páez passt de bal zonder na te denken. Trisano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falconí. Trisano raakt geblesseerd tijdens het duel. Trisano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borda heeft problemen om de bal te vangen. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Osos - Imperio Lobos 0:3

57e minuut.
Borda rent richting de bal. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lomas rent richting de bal. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap. Falcón bokst de bal weg. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Osos - Imperio Lobos 0:4

62e minuut.
Payet kopt de bal weg. Montero probeert de bal aan de voet te houden. Barbadillo geeft een hoge lob. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ... Falcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bartra onderschept slim de pass. Barrionuevo is nu in balbezit. Santa Cruz onderschept slim de pass. Bartra is nu in balbezit. Bartra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sándiga is nu in balbezit. Sándiga met een sublieme pass. Bartra speelt de bal door. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Osos - Imperio Lobos 0:5

72e minuut.
Klungelig pakt Sándiga de bal. Baylón bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylón passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Osos 53%, Imperio Lobos 47%.
Academia Osos - Imperio Lobos 0:5