Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extraños Estímulos alianza 26
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Oré rent richting de bal. Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Amprimo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Bermúdez begaat een overtreding. Barrientos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gutiérrez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machado rent richting de bal. Sueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Calderón geeft de bal voor. Inworp. Barrón met de inworp. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Extraños Estímulos - alianza 26 0:1

21e minuut.
Amprimo is nu in balbezit. Páez probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez rent richting de bal. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdez speelt de bal door. Amprimo kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nuńez rent richting de bal. La Torre onderschept slim de pass. La Torre passt de bal zonder na te denken. Sueiro rent richting de bal. Sueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Extraños Estímulos - alianza 26 0:2

25e minuut.
Gutiérrez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Echenique komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraños Estímulos 51%, alianza 26 49%.
Extraños Estímulos - alianza 26 0:2

46e minuut.
Sueiro speelt de bal door. Barrón rent richting de bal. Calderón rent richting de bal. Barrón onderschept slim de pass. Barrón geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
La Torre passt de bal zonder na te denken. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prieto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraños Estímulos 45%, alianza 26 55%.
Extraños Estímulos - alianza 26 0:2