Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Cerdos Feroces Gusanos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alcocer geeft een hoge lob. Indacochea speelt de bal door. Echenique kopt de bal weg. Romero probeert de bal aan de voet te houden. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Peredo probeert de bal met de borst te controleren. Drago begaat een overtreding. Peredo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peredo met een snel genomen vrije trap. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Drago probeert naar een medespeler te passen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Santa Cruz kopt de bal weg. Romero is nu in balbezit. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa speelt de bal door. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Landauro is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass. Met opzet legt Peredo zijn tegenspeler op de grond. Peredo krijgt een gele kaart. Lozano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lozano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap. Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora speelt de bal door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel. Cortez probeert de bal aan de voet te houden. Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Candela geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez kopt de bal weg. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Indacochea trapt de bal weg van het doel. Alba speelt de bal door. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 0:1

29e minuut.
Romero rent richting de bal. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 0:2

31e minuut.
Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo passt de bal met de wreef. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Cerdos 49%, Feroces Gusanos 51%.
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 1:2

50e minuut.
Peredo geeft de bal voor. Gutiérrez is nu in balbezit. de la Torre begaat een overtreding. de la Torre krijgt een gele kaart. Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutiérrez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santa Cruz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alcocer neemt de hoekschop. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 2:2

52e minuut.
La Rosa controleert de bal met de borst. Alcocer onderschept slim de pass. Alcocer speelt de bal door. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Alzamora is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Drago rent richting de bal. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Indacochea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Altamirano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 2:3

84e minuut.
Candela geeft een lange en hoge pass. de la Torre geeft de bal voor. Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 2:4

88e minuut.
Alba passt de bal in één keer door. Lozano is nu in balbezit. Met opzet legt Landauro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Landauro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Landauro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Cerdos 46%, Feroces Gusanos 54%.
Infames Cerdos - Feroces Gusanos 2:4