Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter de Villa Junior Toros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Yamashiro trapt de bal weg van het doel. Vallesteros kopt de bal weg. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Morales rent richting de bal. Arias onderschept slim de pass. Arias passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cruzado geeft de bal voor. Inworp. Valle met een snelle inworp. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acuña controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Acuña rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Villa - Junior Toros 1:0

15e minuut.
Monge geeft de bal voor. Cornejo kopt de bal weg. Buenaventura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter de Villa - Junior Toros 1:1

37e minuut.
Drago met een snelle inworp. Morales is nu in balbezit. Monge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Villa 45%, Junior Toros 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter de Villa - Junior Toros 1:1

47e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Monge is nu in balbezit. Acuña maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Acuña naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Pérez rent richting de bal. Osores onderschept slim de pass. Osores met een sublieme pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal zonder na te denken. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap. Yamashiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter de Villa - Junior Toros 2:1

68e minuut.
Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores probeert naar een medespeler te passen. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter de Villa 59%, Junior Toros 41%.
Inter de Villa - Junior Toros 2:1