Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alianza 26 Duros Monstruos
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Acasiete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete begaat een overtreding. Acasiete krijgt een gele kaart. Gutiérrez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gutiérrez kan niet meer verder spelen. Echenique komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bracamonte onderschept slim de pass. Bracamonte passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Concha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

23e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oré rent richting de bal. Echenique rent richting de bal. Acasiete begaat een overtreding. Acasiete krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianza 26 34%, Duros Monstruos 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alianza 26 - Duros Monstruos 0:0

48e minuut.
Reyna draait met de bal, schiet en ... Soria kopt de bal weg. Bracamonte kan de bal niet met de borst controleren. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago is nu in balbezit. Drago passt de bal in één keer door. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alianza 26 - Duros Monstruos 1:0

59e minuut.
Bracamonte speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. La Torre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. La Torre krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sueiro is nu in balbezit. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sueiro de bal onder controle te krijgen. Echenique geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barrientos de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calmet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Flores de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alianza 26 - Duros Monstruos 1:1

83e minuut.
Bracamonte passt de bal in één keer door. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria maakt een afschuwelijke overtreding. Soria krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianza 26 35%, Duros Monstruos 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alianza 26 - Duros Monstruos 1:1