Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperio Trueno Sporting Osos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Loayza is nu in balbezit. Amprimo rent richting de bal. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sporting Osos 0:1

18e minuut.
Ballester rent richting de bal. Ballester passt de bal met de wreef. Amprimo heeft problemen om de bal te vangen. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ballester is nu in balbezit. Escudero is nu in balbezit. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ... Almenara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sporting Osos 0:2

31e minuut.
Escudero onderschept slim de pass. Talavera rent richting de bal. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero draait met de bal, schiet en ... Almenara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Trueno - Sporting Osos 0:3

34e minuut.
Herrera rent richting de bal. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Loayza onderschept slim de pass. Escudero rent richting de bal. Masías rent richting de bal. Escudero onderschept slim de pass. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Almenara bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Trueno 61%, Sporting Osos 39%.
Imperio Trueno - Sporting Osos 0:3

59e minuut.
Loayza rent richting de bal. Amprimo rent richting de bal. Loayza onderschept slim de pass. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ballester rent richting de bal. Laos verovert de bal door een tackle van achteren. Laos passt de bal in één keer door. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Trueno 43%, Sporting Osos 57%.
Imperio Trueno - Sporting Osos 0:3