Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Flechas Sportivo Camoteros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sándiga passt de bal met de wreef. Cotrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres draait met de bal, schiet en ... Villarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Flechas - Sportivo Camoteros 1:0

21e minuut.
Cotrina onderschept slim de pass. Bravo de Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Herrera speelt de bal door. Cotrina heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Flechas - Sportivo Camoteros 2:0

41e minuut.
Calmet verovert de bal door een tackle van achteren. Calmet met een sublieme pass. Gavilán met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Gamero bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Flechas 57%, Sportivo Camoteros 43%.
CF Flechas - Sportivo Camoteros 2:0

54e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Peredo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Bravo de Rueda geeft een lange en hoge pass. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres rent richting de bal. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cáceres probeert de bal aan de voet te houden. Bernal rent richting de bal. Gavilán begaat een overtreding. Bernal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Casaretto met een sublieme pass. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavilán krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bravo de Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda passt de bal in één keer door. Sándiga met een sublieme pass. Cáceres rent richting de bal. Cáceres draait met de bal, schiet en ... Villarán bokst de bal weg. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Flechas - Sportivo Camoteros 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Flechas 65%, Sportivo Camoteros 35%.
CF Flechas - Sportivo Camoteros 3:0