Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 14
  • Stadion: Tierra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1857
Duros Soles Eternos Cerdos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Bellido geeft de bal voor. Fuentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Reyes de bal. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor geeft de bal voor. Labarthe rent richting de bal. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivasplata de bal. Sotomayor onderschept slim de pass. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ubillús kopt de bal weg. Orlandini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valle. Orlandini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orlandini kan niet meer verder spelen. Rosas komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rosas onderschept slim de pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas geeft een hoge lob. Gamero kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guevara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Quinteros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Soles - Eternos Cerdos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Soles 49%, Eternos Cerdos 51%.
Duros Soles - Eternos Cerdos 1:0

49e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een hoge lob. Montero springt en kopt de bal. Quinteros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Quesada rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. León passt de bal met de wreef. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero schiet op doel. De bal raakt de paal. Quinteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Reyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuentes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bellido de bal. Reyes rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Soles - Eternos Cerdos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Soles 31%, Eternos Cerdos 69%.
Duros Soles - Eternos Cerdos 2:0