Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociación Vacas Instituto Gatos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Tenorio is nu in balbezit. Terry begaat een overtreding. Tenorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinglo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Campolo heeft problemen om de bal te vangen. Andere is nu in balbezit. Andere schiet op doel. Carrario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso geeft de bal voor. Andere is nu in balbezit. Andere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Instituto Gatos 1:0

25e minuut.
Chocano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinostroza met een snelle inworp. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Campolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivieso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Carrillo begaat een overtreding. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valdivieso geeft een lange en hoge pass. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macchiavello krijgt een gele kaart. Pinglo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinglo met een snel genomen vrije trap. Correa bokst de bal weg. Andere rent richting de bal. Andere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Instituto Gatos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Vacas 43%, Instituto Gatos 57%.
Asociación Vacas - Instituto Gatos 2:0

59e minuut.
Pinglo speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macchiavello krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Valdivieso met een snelle inworp. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een hoge lob. Daar is Hinostroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hinostroza neemt de hoekschop. Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdivieso raakt geblesseerd tijdens het duel. Herrera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Correa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Instituto Gatos 3:0

78e minuut.
Apaza probeert de bal met de borst te controleren. Apaza geeft een hoge lob. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Barrueto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Vacas - Instituto Gatos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Vacas 46%, Instituto Gatos 54%.
Asociación Vacas - Instituto Gatos 3:1